Projecte del nou centre de Sant Cebrià de Vallalta

2.1 Memòria descriptiva

2.1.1 Situació

Aquest projecte el situem a un petit poble del Maresme, Sant Cebrià de Vallalta, un municipi a uns 4km de la localitat costanera de Sant Pol.

Volem duur a terme el projecte a un solar, (el Pla de l’Andreu) que hi ha al poble, actualment ocupat per pagesos, que té unes dimensions considerables.

2.1.2 Descripció del lloc
El pla de l’Andreu és un terreny amb una superfície total que ronda els 16000m quadrats. En aquest hi podem veure que és un terreny totalment rural i bastant humid, tret característic de la zona. Al costat del terreny hi podem trobar la riera.

2.1.3 Objectiu del projecte

En aquest projecte se’ns demanen varis punts. Un de molt primordial és potenciar l’esperit de poble, és a dir, que la gent no vagi fora per a fer activitats culturals, compres, etc. Per això se’ns demana un centre social per al poble.

La plaça de Sant Cebrià no convida a anar-hi, ja que és d’un tamany molt petit, així que una plaça més gran serà la solució.

L’ajuntament està situat adalt del poble, això és un maldecap per molta gent amb problemes de mobilitat. Per això es traslladarà abaix, I s’ampliarà, ja que es queda curt pels funcionaris.

En l’àmbit social també ens hem de fixar i per això haurem de construer també habitatges públics.

2.1.4 Concepte del projecte

El concepte que hem pensat és en un model de poble normal, però amb trets de ciutat moderna. No volem que el poble es concentri en un sol lloc, si, és útil, però a la llarga és fa monotóm. Per això ens hem decidit a fer cases, el centre cultural, ajuntament, etc seguint la mateixa línia de disseny, molt recte, sense utilitzar curves i tot descentralitzat, aprofitant que tenim espai.

2.1.6 Proposta de necessitats

Els edificis que necessitem són més edificis d’habitatge, la nostra proposta és varis edificis de 4 plantes, la planta baixa serán locals. Llavors també uns pisos de mes habitatges en ells, un centre esportiu adequant les dimensions per l’ús del poble i també possiblement per altres municipis(St Iscle, Arenys de Munt, Sant Pol…). Un ajuntament de dimensions més grans i fácil accés.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s